Praktijk

CONTRACTENRECHT

Het contractenrecht gaat over een verscheidenheid aan zaken omdat de inhoud van een verbintenis vaak afhankelijk is van een specifiek product of dienst. Daarom bieden de juristen van MDB Legal met hun brede kennis en ervaring u altijd maatwerk.

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemingsrecht raakt de kern van organisaties, of het nu gaat om samenwerkingen of fusies of eventuele geschillen tussen de ondernemer en de aandeelhouders.

ONDERNEMINGSRECHT

Ondernemingsrecht raakt de kern van organisaties, of het nu gaat om samenwerkingen of fusies of eventuele geschillen tussen de ondernemer en de aandeelhouders.

MEDIATION

Ruzie of communicatieprobleem? Op het werk met uw baas of collega’s? Of thuis? Onze erkende mediator biedt door middel van conflictbemiddeling een gezamenlijke oplossing voor uw probleem.

HUURRECHT

Heeft u problemen met betrekking tot uw huurwoning of bedrijfsruimte? Moet u uw woning ontruimen? Neem dan direct contact op met onze juristen voor een praktische oplossing.

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

MDB LEGAL werkt nauw samen met een team van ervaren juristen en biedt gedegen juridisch advies en bijstand bij echtscheidingen, alimentatie, gezag/voogdij over minderjarige kinderen, omgangsregelingen, huwelijkse voorwaarden, curatele, onderbewindstelling en mentorschap.

INCASSO

Snel en accuraat uw geld, met respect voor uw klant. Van sommatiebrief tot gerechtelijke procedure en uitvoering. Wij bieden onze diensten aan tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en tarieven. U zult bij ons nooit te maken krijgen met allerlei verborgen kosten. Zo betaalt u bij ons bij het indienen van een vordering nimmer kantoorkosten.

PRE-INCASSO

De insteek van een pre-incasso is om te voorkomen dat uw klant wordt geconfronteerd met een incassoprocedure. Hierdoor wordt de verstandhouding met uw klant niet verstoord.

HUURINCASSO

Wij verzorgen voor u het incasseren van achterstallige huurpenningen, met eventuele ontbinding van de huurovereenkomst. MDB LEGAL biedt maatwerkoplossingen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Dien uw vorderingen nu in.

INTERNATIONAAL RECHT

Door de groei van Europese wetgeving (verordeningen, richtlijnen en verdragen) gaat het Europees- en internationaal recht een steeds grotere rol spelen in het dagelijks leven van een particulier maar ook van de ondernemer. U staat in het buitenland veel sterker met passend advies op het gebied van internationaal recht Ook bij zakelijke buitenlandse onderhandelingen met internationale contractspartijen is het essentieel op de hoogte te zijn van de buitenlandse gebruiken en gewoontes.

Plaats een reactie